Work with me

Välkommen!

Att jobba med Forever är att investera i sig själv. Du väljer själv om du vill jobba i ett tempo som rockar sockorna av alla andra eller om du i lugn maktlig takt tar ett steg i taget. Jag Eva har arbetat med Forever, detta fantastiska globala världsledande företag sedan 2001 och nu 2018 firar företaget 40 år i världen och 20 år i Scandinavien.

Ett företag som har höga mål och ambitioner där vi jobbar aktivt för att ta hand om den här planeten vi lever på. Det passar mig perfekt: allt från att sälja produkter, utbilda medarbetare som vill sälja lite eller mycket produkter, vissa behöver hjälp att våga tro på sig själva och att utvecklas och drömma. När chansen finns hjälper vi till med att packa mat till hungerkastrofer och självklart jobbar företaget med smarta lösningar för att minska våra klimatspår vi lämnar efter oss.

Vill du hänga med i vårat glada gäng där inga drömmar är för stora eller små?

Forever är ett tryggt och stabilt världsledande företag som har framtiden för sig med de nya innovativa produkterna som lanseras löpande. WOAV!

Att alla även du dessutom kan jobba i över 160 länder känns som ett bra sätt att bygga upp ett framtida drömliv. Vi har drömmar och mål – hur är det med dig?

2017 nominerades och vann Forevers produkter olika omröstningar runt om i olika länder för sina egenskaper. Vad sägs om att drycken aloe gel blev vinnaren av Sveriges bästa hälso boost på mässan ALLT OM HÄLSAN i Älvsjö.

Allt fler vill uppgradera sin livsstil till en bättre version av sig själva. Forevers boxar C9 och F15 är för att kicka igång och Vital 5 för att underhålla energni för att orka allt du vill göra. Många nöjda storkunder väljer att rekommendera produkterna vidare till andra och blir själva säljare av Forevers fantastiska produkter. Vill du ingå i vårt gäng där vi utbildar oss både genom webbinar och fysiska möten? Är det du som vill ha peppning och inspiration och bli en ny medarbetare?

Finns det saker du vill förändra i livet? Extra pengar för Guldkant på vardagslivet eller ett satsa som entrepeneur och bygga upp ditt eget företag?

Hos oss så får du veta mer om Forever och vad produkterna och vad affärsmöjligheten kan erbjuda!

Det är viktigt att ha roligt på jobbet, att alla har rätten att själva bestämma över sig själva och hela tiden har möjligheten att utvecklas.

Efterfrågan är större än någonsin. Rätt tid att "hänga" med oss som vet hur man gör! Vi älskar verkligen möjligheterna som det här företaget erbjuder.

Lycka till !

 070-768 32 30 forever.lundqvist@gmail.com

Ota yhteyttä