Jobba med oss!

Välkommen!

Att jobba med Forever är att investera i sig själv. Du väljer själv ditt arbetstempo. Jag Eva, har arbetat med Forever, detta fantastiska globala världsledande företag sedan 2001. Företaget startade i USA 1978 och kom till Sverige 1998. Ett tryggt, stabilt och medvetet företag som sätter människan och naturen i första rummet. Vi har en stark vision om att kunna hjälpa så många som möjligt.

När du funderar på att arbeta med oss:

  • Du har inga startkostnader
  • Det finns inga krav på att lägga order varje månad
  • Du bestämmer själv hur och när du vill arbeta och när du vill köpa hem produkter och om du vill sälja dem vidare till en slutkund eller använda dem för eget bruk
  • Du kan med rätt fokus tjäna mer pengar än din handledare och ingen blir gladare än jag.
  • Vill du kunna arbeta hemifrån eller på resande fot?
  • Vill du ha friheten att vara din egen chef men ha mig som ett tryggt stabilt bollplank?

Forever är ett företag som har höga mål och ambitioner där vi jobbar aktivt för att ta hand om den här planeten vi lever på. Personligen drivs jag framåt av frihet under eget ansvar och av glädjen av att se andra utvecklas och växa som människor.

Vill du hänga med i vårat glada gäng där inga drömmar är för stora eller små?

Finns det saker du vill förändra i livet? Extra pengar för en Guldkant på vardagslivet eller att bygga upp ett eget företag?

Alla mår bra av att ha roligt på jobbet, alla borde ha rätten att själva bestämma över sig själva och få möjligheten att utvecklas.  Ta möjligheten ! Kontakta mig via formuläret.

 Ditt första mål ihop med mig som coach, blir troligen att arbeta dig till en gratis hemsida och webbshop. Ett enkelt och smidigt sätt att serva sina kunder. Att alla även du dessutom kan jobba i över 160 länder kanske känns som ett bra sätt att bygga upp ett framtida drömliv.


Lycka till !

 070-768 32 30 forever.lundqvist@gmail.com

När chansen finns hjälper vi medarbetare till med att packa mat till hungerkastrofer och självklart jobbar företaget med smarta lösningar för att minska våra klimatspår vi lämnar efter oss. Ett tryggt modernt företag som är över 40 år gammalt med erfarenheter och visioner.

Kontakta mig